Ofertes temporada 2020

Aquí trobareu totes les ofertes per aquesta temporada 2020. Les ofertes s’apliquen a qualsevol tipus d’allotjament: bungalous de fusta, caravanes retro, tendes de cotó i parcel·les d’acampada.

Llegir més

les tosques de vilaplana

El barranc de les Tosques de Vilaplana es forma de la unió de quatre barrancs que baixen dels vessants de l’antic terme municipal de la Mussara. En aquesta barreja d’aigües hi destaca la formació de la tosca, que és la precipitació del carbonat càlcic que porta l’aigua.

Llegir més

Benvinguts a Pagès 9 i 10 de juny 2018

Amics i amigues!!

Aquest cap de setmana tornem a participar a Benvinguts a Pagès, però aquest any ho fem des del nostre Maspubills restaurant ecològic, proposant-vos un menú elaborat amb ingredients de les nostres contrades.

Llegir més

Oferta del 23 al 28 de març 2018

Teniu vacances en família els dies previs a la Setmana Santa?

A l’ecocamp Vinyols tenim una oferta ben gustosa per venir allotjat en bungalou per a 4/5 persones. Veniu a gaudir de les nostres activitats en família, la granja i l’hort ecològic!

Llegir més

Contes infantils sobre el respecte al medi ambient

Els nens són el futur per crear un món millor, és per això que conscienciar-los de que respectin la naturalesa i el medi ambient és fonamental perquè segueixin una línia molt més sostenible pel futur de la terra i la societat.  Ensenyar-los de ven petits a gaudir de la natura respectant la flora i la fauna, així com també conscienciar-los de realitzar un consum sostenible, el reciclatge, la compra de productes de proximitat i ecològics és cosa de tots, i sobretot, de l’educació a casa i a l’escola.

Llegir més

El Parc Samà, un jardí eclèctic de regust colonial

El Parc Samà és un jardí botànic privat obert al públic que el trobaràs a tan sols 2 minuts de l’Ecocamp. El Parc Samà es pot definir com un conjunt exemplar d’eclecticisme romàntic català de regust colonial i és una mescla de jardí botànic, zoològic i bosc autòcton. Construiït l’any 1881 durant el moviment cultural del romanticisme, coincidia amb una manera nova de veure el món molt més sentimental i defugint una mica de la raó. La premisa principal dels dissenyadors de l’època era trencar amb la rigidesa i l’estructuraió del jardí francès que s’estilava per tornar a la natura i a l’exòtic.

Llegir més

Ruta dels bolets pintats de Poblet

La Ruta dels bolets pintats forma part d’una gimcana autèntica de tardor amb un recorregut d’uns tres quilòmetres pel bosc de Castellfollit de Poblet, a tan sols 56 km de l’Ecocamp Vinyols (a menys d’una hora del càmping).

Llegir més

Oferta Pont de Desembre

Del 5 al 10 de desembre t’oferim descomptes especials per a que gaudeixis amb tota la família de la tranquil·litat i la natura  al Càmping Ecològic de la Costa Daurada. Un entorn ideal per a famílies on els més petits aprendran a cuidar de la natura, estimar els animals i descobrir un entorn segur per poder jugar amb altres nens i fer noves amistats.

Llegir més

Oferta 10% dto. Rally de Catalunya

Oferta exclusiva pels aficionats del Rally de Catalunya! 

Amb motiu de la 53ena edició del Rally de Catalunya – Costa Daurada us informem que podreu gaudir d’un 10% de descompte en tots els allotjaments del 5 al 8 d’octubre (dates de la competició)

Llegir més