Del 5 al 10 de desembre t’oferim descomptes especials per a que gaudeixis amb tota la família de la tranquil·litat i la natura  al Càmping Ecològic de la Costa Daurada. Un entorn ideal per a famílies on els més petits aprendran a cuidar de la natura, estimar els animals i descobrir un entorn segur per poder jugar amb altres nens i fer noves amistats.

A més, les nostres activitats estan adaptades per a fer-les en família. Creiem que, a més a més de desconnectar, el més important d’unes vacances és poder divertir-se tots junts, aprofitanr tots els moments i gaudir dels somriures! Algunes de les activitats que us proposem son les següents: la visita a la granja, on es dóna de menjar als animals i es recullen els ous de les gallines; tallers de treballs manuals amb elements reciclats, fruites i verdures, sempre vinculades amb l’entorn de l’Ecocamp i la filosofia ecològica; el passeig en carro amb la Princesa, l’heuga del càmping, entre d’altres.

Oferta:  Per a una estada d’un mínim de 4 nits en bungalou, la quarta nit et surt a meitat de preu!

Preu: 336€ 

Preu oferta: 294,50€ 

(Impostos i taxa turística per a 2 adults inclosos en l’oferta. Promoció vàlida només per estades del 5 al 10 de desembre).

No ho pensis i reserva la teva escapada!

Truca’ns al 977 85 04 09 o envia’ns un e-mail a hola@ecocampvinyols.cat/fr 

També pots fer servir el nostre sistema de reserves online